Yoga for alle

Yogatimene hos Kine er fysiske og meditative. Du vil oppleve at timene gir deg både fysisk styrke, fleksibilitet og indre ro. Det er fokus på tilstedeværelse og utholdenhet. Du vil bli varm og svett, og oppleve en klarhet og balanse i kropp og sinn.

Kine sine timer er basert på Ashtanga yoga – med innslag av andre yogaformer. Kine demonstrerer og forklarer øvelsene godt. Samtidig vil timene bli justert og modifisert etter den enkeltes behov. Hun er tett på – med god, leken energi. Se også våre kommende events.

Hver time avsluttes med 20 minutter SAVASANA !
Spør oss også om web-sessions.

Letting go is the hardest asana.

Slipp frykten

Ikke la frykten for å feile stoppe deg, det er bra å feile! Å feile er ikke en svakhet, det er en styrke.⁣⁣⁣⁣

Utvikling

Gi deg selv tid og rom for egenpleie og utvikling.⁣⁣⁣⁣ Skap gode vaner og rutiner for deg selv.

Vær god med deg selv

Vær din beste venn – Stopp negativ selvsnakk og snakk til deg selv med kjærlighet og aksept

Indre sirkel

Skap din indre gode sirkel, vær med mennesker som løfter deg opp og ta vekk mennesker som tapper deg for energi.⁣⁣⁣⁣

Yoga – pust og tilstedeværelse

Yogaens betydning er balanse og stillhet i sinnet. På matten lærer vi en egen tilstedeværelse som gir deg bedre kontakt med kropp og sinn. Opplevelsen du får på yogamatten vil påvirke hverdagen din; du tar med deg roen og tilstedeværelsen, og du vil etterhvert oppleve at du anvender det vi lærer gjennom øvelsene i din hverdag Balanse finner vi ved å godta oss selv slik vi er, og være glad i oss selv hvert steg på veien. For min del har yoga lært meg akkurat det.

Yoga gjør oss sterkere, men også smidigere. Yoga skaper rom der vi tidligere sto fast. Yoga roer tankene og forbedrer konsentrasjonen. Yoga gjør at vi puster dypere. Yoga er et hjelpemiddel som med øvelse bidrar til at vi kan bli mer tilstede i nået. Og jo dypere vi går, jo mer naturlig blir det å ta yogaen med fra yogamatten og inn i tilværelsen. Yoga gir deg mer åpenhet og kjærlighet, både til deg selv og andre. Se også våre workshops.

Kontakt oss for mer informasjon og booking.