Teambuilding, Workshops & events

Har du planer om møter, seminarer eller teambuilding?

Ibalanse skreddersyr et opplegg til deg og din bedrift i forhold til dine behov.
Yoga og Coaching kan være et fint innslag i løpet av dagen for din kick-off eller konferanse når man trenger et avbrekk eller nytt fokus.

YOGA FOR FOKUS / TILSTEDEVÆRELSE:
For å gi konsentrasjon og tilstedeværelse på morgenen eller underveis.

YOGA FOR RO:
For å løse opp og lande på slutten av dagen. Avspenning etter en travel dag.

YOGA ER GØY:
På alle timene er jeg opptatt av at alle skal ha det gøy og kjenne på muligheten på å slippe seg løs, le og oppleve mestring. På denne timen jobber vi i par og er mer «hands on» på hverandre, der vi samarbeider og prøver ulike morsomme stillinger sammen. Her er alle delaktig i timen både med justeringer og samarbeid.

HALV / HEL DAGSOPPLEGG:
Seminar om helse, stress, tilstedeværelse, fokus. Deltakere lærer om stressmestring og hva yoga og meditasjon kan gi deg med tanke på stressmestring og din egen mentale helse, til å bli bedre kjent med sin pust og sitt indre. Vi bruker yoga for bevisstgjøring, og teknikker fra NLP for å gjøre virksomme justeringer i hverdagen. Deretter gjør vi yoga på matten. En tur kan også inkluderes.

YOGA FJELLTUR:
Turer er perfekt for teambuilding og for å finne fokus, og yoga kan bidra til bedre mental og fysisk styrke, og effektivitet på jobben. Yoga kan også gjerne kombineres med andre aktiviteter, som  -COACHING – SURFING – PADLING – SKOGTUR – FJELLTUR.

Inhale the future, exhale the past.

Hva er NLP?

NLP er læren om hvordan mennesket og hjernen fungerer. Det er en metodikk som bygger på at mennesket er enestående av natur og at vi alltid har et mye større potensial enn vi utnytter.

Coaching

Kine vil være der for å inspirere og hjelpe deg til å nå dine personlige mål, hvor vi jobber med det som er viktig for deg og ditt liv.  Vi hjelper deg med gode coachingteknikker og øvelser, tilpasset ditt behov.

Hva kan man oppnå med NLP?

Personlig vekst, mål, selvtillit, motivasjon og livsglede er bare noen av effektene man oppnå med NLP. Bli bevisst på hva som bor i deg selv!

Utholdenhet

Det er ikke hvor du begynner som er viktig, men hvor du bestemmer deg for å ende opp. Ikke utsett ting du kan gjøre i dag, til i morgen. Den beste måten å få et arbeid til å virke vanskelig på, er å utsette det.

Hvor og hvordan?

Ibalanse samarbeider med blant annet Hotell Ullensvang og Voss Adventure Lodge og kan være med på å legge opp en tur tilpasset deres ønsker som f.eks en helg på hotell Ullensvang med turer, velvære bevisstgjøring rundt verdier og mål, yoga og meditasjon.

Hele mennesket er i fokus. Jeg bruker yoga og konkrete NLP verktøy som du kan ta med deg videre i din egen hverdag. NLP Coaching sier noe om hvordan menneskesinnet fungerer, og hvordan vi kan bruke våre mentale ressurser for å nå de mål vi setter oss. Det er en prosess hvor du vil bli bevisst på hva som egentlig bor i deg, hva som er viktig for deg og hvordan du kan leve det livet du ønsker å leve.

Yoga er på mange måter veldig likt NLP.

Med Yoga bruker vi kroppen, pusten og tilstedeværelse som skaper en sterk og smidig kropp, samtidig et rolig sinn. Yoga er bevisstgjøring. Det handler om å lytte innover, fri sinnet og gi slipp. Yoga sin betydning er frihet i et flyktig sinn, forening mellom kropp og sinn.

Gi din bedrift, kollegaer og ansatte en opplevelse der helse og glede er i fokus.

For pris, send en mail – kine.lunde@yahoo.no om antall deltakere, ønsket lengde og type program, eller la Kine fra Ibalanse komme med et forslag.

Kontakt oss for mer informasjon og booking.

Lose your mind. Find your soul.