Coaching og veiledning

Coaching er et verktøy som vil hjelpe deg til å lytte innover, til å finne dine ressurser og nå dine mål. Kine er NLP Coach, utdannet hos Ålreit Institutt i Bergen. I coachingtimene er hele mennesket i fokus; du vil bli møtt der du er – og Kine vil være din støttespiller på veien mot ditt mål. Kontakt oss for mer informasjon og gode tilbud.

Vi jobber med det som er viktig for at du skal være i balanse, og vi kan blant annet jobbe med å fjerne blokkeringer, øke selvbildet, hente frem ressurser og bryte dine indre barrierer. Kine har sin utdannelse fra Ålreit Institutt.

Hent frem dine ressurser

Mennesker har alle de ressurser som trengs for å nå våre mål. Ibalanse hjelper deg å se og finne de.

Overbevisninger

Våre overbevisninger er med til å bestemme hvordan vi reagerer på de utfordringene vi møter, og på omverden i det hele tatt. Det kan derfor være nyttig å endre noen av de begrensende overbevisningene vi finner i oss selv.

Verdier - finn din lykke

Hvem er jeg, hva er min mening og hva er viktig for meg? Kjenner du dine personlige verdier? Dette er essensielle spørsmål for veien videre.

Nå dine målsetninger

Med Ibalanse og SMARTE-mål vil du få hjelp til å utfordre deg selv og dine mål, både på jobb og i privat sammenheng.

Om Coachingen…

Kine er opptatt av å få frem det unike i alle mennesker og at alle skal ha det godt med seg selv. Du vil bli møtt med god energi og varme, samtidig som du vil bli utfordret på å gå ut av komfortsonen.

Hos Ibalanse skaper vi et trygt rom hvor du kan være deg selv og skape de endringer du ønsker. Kine tar i mot både privatpersoner, grupper og bedrifter. Pakkeløsninger, opplegg og timer kan skreddersys etter ønske og behov.

Jeg jobber med enkeltpersoner, par, gruppetimer og for bedrift. Timene og samtaler kan også utføres gjennom Skype.
Se også våre tilbud for retreats og spør oss om skreddersydd opplegg.

Kontakt oss for informasjon og booking