Yoga retreat

Betegnelsen ”retreat” og våre yoga retreat handler om å trekke seg tilbake fra sine daglige gjøremål en eller flere dager for å få bedre anledning til meditasjon og konsentrasjon.

Jeg holder ulike yoga retreat året rundt. Jeg syntes det er fantastisk å reise med en gruppe mennesker, der vi deler en helg med yoga, velvære, utvikling, pleie, naturopplevelser og gode samtaler . Hver retreat er ulik, men alle like magisk. Det er så flott å kunne bidra til at mennesker senker skuldrene, gir seg selv tid til å bare være her og nå. Det blir alltid en trygg og god atmosfære, med mye latter, kjærlighet og glede. Les om NLP og Den norske Coachforening her.

Lose your mind. Find your soul.

Praktisert takknemlighet

Ta deg til til å sitte i stillhet en stund. Konsentrer deg om hva du ønsker at denne dagen skal bringe, pust dypt og bruk et minutts tid på å gi uttrykk for takknemlighet for alt det vakre som finnes i livet ditt.

Boost energinivåene

Takknemlighet booster produksjon av signalstoffene seratonin og dopamin i hjernen, og kan skape mer velbehag. Skap en ny hverdag med overskudd og glede.

Hvordan praktisere

Legg merke til de små tingene i hverdagen som gjør deg glad. Før takknemmelighetsdagbok, utfør takknemmelighetsmeditasjoner eller stopp opp i løpet av dagen og si til deg selv: «Jeg er takknemlig for…».

Meditasjonsøvelse

Lytt til en meditasjonsøvelse på en app og utfør denne for å skape ro og balanse. Spør gjerne Kine om anbefalinger og øvelser.

Invester tid i deg selv

I dagens samfunn er det lagt opp slik at mage mennesker har det veldig travelt, og det siste mange ofte gjør, det er å ta tid til seg selv – og kanskje tenker du at personlig velvære, tid, å sette deg først på din «to do list» , virker egoistisk, men det er det ikke.

Egentlig er en av det viktigste investeringene du noensinne kan gjøre er en investering i deg selv, din helse, dine behov og ditt velvære. Du må vite hvordan du skal ta vare på deg selv for å ta vare på andre. Hvis du kan ta vare på deg selv vil du kunne gi et fullere, mer fullstendig deg til alle andre. Ikke glem deg selv og dine behov, gi deg selv kjærlighet og egentid.

Det som er viktig for meg er at du skal gå hjem fra en retreat med energi, inspirasjon, glede og gode minner. Du kommer hjem til hverdagen uthvilt og mer tilstede i deg selv. Mer om yogakurs finner du her.

«She tried so hard to make everyone happy, but she realized she was forgetting someone: Herself»

Kontakt oss for mer informasjon og booking.

Lose your mind. Find your soul.