Kine Ibalanse

Ibalanse drives av Kine Lunde. Kine er lidenskapelig opptatt av yoga, helse og at mennesker skal lytte innover for finne sin balanse i livet. Hun har et brennende engasjement for at mennesker skal finne ro og tilstedeværelse i seg selv – og finne sin indre kraft til å leve det livet de virkelig ønsker.

I møte med Kine vil du oppleve god energi og lekenhet– samtidig vil du føle deg trygg og godt ivaretatt. Du vil bli utfordret; det er ute av komfortsonen utvikling skjer. Kine har en unik evne til å se mennesker og hun vil møte deg der du er sørge for at du føler:

  • En varm trygghet
  • Å bli ivaretatt
  • Å få skreddersydde opplegg til dine behov

Kine er utdannet yogainstruktør og NLP Coach. Hun holder til på Sotra og i Kalfarveien 31 i Bergen.

«Det er jeg som styrer mitt sinn, og dermed mine resultater».

Min filosofi

Når vi lever opp til våre verdier øker vi vår selvfølelse og lever et liv i mer harmoni. Når vi er bevisst på våre verdier øker vår motivasjon og mål vi setter oss i livet blir lettere en realitet, og det er det enklere å ta gode valg. Jeg er opptatt av vi skal leve vårt fulle liv, det livet du er ment for å leve, det livet som gir deg mening og som er viktig for deg. Det er nå du lever – vi har alle de ressurser vi trenger for å oppnå våre mål!

Jeg er opptatt av utvikling og mening. Vi har alle svarene i oss selv, vi må bare lytte inn og være ærlig med oss selv. Alt du trenger har du i deg !

«To realize that you are not your thougts is when you begin to awaken spiritually»
– Eckhart Tolle

Jeg mener yoga, coaching og naturen, er det beste verktøyene vi kan bruke for å få mer kontakt og tilstedeværelse med oss selv, finne den indre roen og balansen i livet, slik at vi kan leve det livet som gir oss mening. Jeg bruker alle verktøyene i min bedrift, Ibalanse slik at jeg kan få være med å inspirere mennesker til å utgjøre en forskjell i sitt eget liv. Jeg ønsker å inspirere deg til å bli den beste utgaven av deg selv, og akseptere og favne hver eneste side av alt det innebærer.

«Det er jeg som styrer mitt sinn, og dermed mine resultater».

Se tjenester for mer informasjon om de forskjellige tilbud, eller ta kontakt for en hyggelig samtale.

Erfaring og referanser

Referanser

2019

Bergen Katedralskole

Her på Katten, ville vi gjerne ha et treningstilbud som kunne passe for flest mulig, og valget falt på Yoga. Kine er en super instruktør som får oss alle med, på det nivået hver enkelt er på. Vi får utfordret både balanse, styrke og utholdenhet, ikke minst konsentrasjon og tilstedeværelse. Det er deilig å presse seg litt (eller mye om man vil), og avslutte med en nydelig savassina. Kine er en dyktig og kul instruktør – hun lever som hun lærer, og det skinner gjennom og inspirerer. Vi er mange som føler oss vel og glad etter timene med henne – godt for kropp og sjel. Anbefales!

– Brynhild Hansen
Spesialkonsulent, Senter for voksenopplæring, Bergen Katedralskole

2019

Odfjell

Vi/Odfjell SE har hatt Kine Lunde som Yoga instruktør i snart to perioder og vi er utrolig fornøyd med treningen hennes.

Vi still hver mandag kl 07 til en smilende og bli Kine som ser oss alle i treningen som viser og korrigerer oss når vi gjør feil.

Treningen hennes er både utfordrene og tøff men så utrolig god for kropp og sjel, vi nyter hver time og gleder oss til hver mandag.

Yoga hos Kine er noe alle burde prøve, vi er i alle fall utrolig fornøyd med treningen og Kine.

Karen-Sofie Hegg
Senior Demurrage Analyst | Odfjell Tankers AS