BedriftsYoga

Ibalanse tilbyr yoga til bedrifter.

Erfaringen viser at de ansatte opplever det som godt med et avbrekk i hverdagen, spesielt om man har en jobb hvor man sitter mye foran PC. Tilbakemeldingene er at det gir bedre samarbeid, økt konsentrasjon og bedre evne til stressmestring.

Hvorfor bør du som arbeidgiver gi yoga til de ansatte?

1. Lavere fravær
2. Bedre arbeidsmoral
3. Økt produktivitet
4. Bedre samhold i gruppen
5. Fornøyde ansatte med mer overskudd og glede

Yoga er en unik treningsform både mentalt og fysisk. Yoga gir ikke bare en sterkere, mykere kropp, men også mer overskudd og tilstedeværelse.
Yoga er bra for din mentale helse og følelsesliv.

«Clients do not come first. Employees come first. If you take care of your employees, they will take care of the clients.»
– Richard Branson

Yoga og avspenning er med på å reduserer stress og angst. Yoga kan også hjelpe mot søvnproblemer, generell bedre helse fysisk og mentalt, bedre konsentrasjon, øker tilstedeværelsen, gir mer livsglede. Kun en liten økt med yoga om dagen kan være gunstig for både energinivå, psykisk og fysisk helse. Yoga passer for alle, det er ingen begrensninger – det er ingen som er for stiv for yoga.

På en yogatime hos Ibalanse vil du og dine ansatte kjenne på den avspenning og roen meditasjon gir – en umiddelbar effekt. Man blir bevisst rundt eget vesen,og total helse og velvære, samt livskvalitet kan økes betraktelig. Hos Ibalanse er vi opptatt av at det ansatte føler seg sett og ivaretatt, på mine timer har vi det gøy. Vi legger vekt på at det ansatte kan integrere yogaen inn i sitt liv og hverdag, noe vi gledelig opplever veldig mange gjør i dag.

In stillness magic happens.

Helsegevinster

Gi dine ansatte en mulighet til å få en sterk og fleksibel kropp, bedre holdning og en indre ro som er noen av helsegevinstene med BedriftsYoga.

Balanse i hverdagen

Finn den riktige balansen mellom jobb, hjem, fritid og familie. Hva er viktig for deg og dine ansatte?

Måloppnåelse

Med Ibalanse og SMARTE-mål vil din bedrift og dine ansatte få hjelp til å utfordre seg selv og de satte mål, både på jobb og i privat sammenheng.

SMARTE-modellen

Spesifikt. Målbart. Attraktivt. Realistisk. Tidsbestemt. Effekt

Et mål uten handling har liten verdi, og det som vil påvirke oss til å handle kalles for de essensielle drivkreftene. Dette innbefatter verdier, trossystem, følelser, selvsnakk og referanser.

Workshops og bedrifter…

Yoga for bedrifter:

Yogatimen har fokus på tilstedeværelse, fysisk styrke, fleksibilitet og indre ro. Timen er preget av utholdenhet, fokus, lekenhet og god energi. De ansatte går ut fra timen med økt velvære, både i kropp og sinn.

Timene starter og avslutter med en deilig meditasjon.

Workshop:

Ibalanse tilbyr ulike workshops, både innenfor yoga og coaching.
Se info under «kommende workshop».

Bedrifter:

Ibalanse tilbyr workshop til bedrifter. Innholdet blir tilpasset behovet til hver enkelt bedrift, og er perfekt å bruke i forbindelse med seminar, teambuilding og fagdager. Ta kontakt om din bedrift er interessert eller har spørsmål rundt pakkeløsninger.

Kontakt oss for booking